Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Een Charm shopper neem je gemakkelijk mee tijdens een dagje shoppen. Een shopper met een handige rits of met een toffe print? Bij ons is er keuze genoeg! Kan jij kiezen uit al onze leuke shoppers?

Shoppers

Aantal artikelen per pagina

111 producten

  • Trendy
  • Betaalbaar
  • Verkrijgbaar via onze verkooppunten
Aantal artikelen per pagina

Tijd voor een nieuwe shopper?

De shopper is niet meer weg te denken. Shoppers hebben een handig formaat. Daardoor kan je gemakkelijk alles meenemen. We kunnen zeggen dat dit echt een geliefde tas is onder de dames. Aangezien de shopper overal in het straatbeeld is terug te zien, hebben wij ervoor gezorgd dat hij in veel van onze collecties terugkomt.

Welke shopper past bij jou?

Shoppers zijn veelzijdig, maar ook aan veelzijdige tassen kan je eisen stellen. Zoek je een shopper die handig is voor werk? Ga dan voor deze Stratford shopper met laptopvak en handige ritssluiting. Ga je een dagje weg? Dan zijn onze Elisa shoppers een perfecte keuze. Toch liever een unieke touch aan je outfit geven? Ga dan voor onze teddy tassen uit de Westfield collectie.

Nieuwe shopper kopen?

Onze shoppers zijn te koop bij onze verkooppunten. Wilt u online bestellen? Dan kunt u dit ook via onze online verkooppunten doen.