Over Charm London

Ook verliefd op fashionable tassen en kijk je je ogen uit op de catwalks van Londen en Milaan? Anders wij wel! Jaren geleden werden wij geïnspireerd door de high fashion die we op de catwalks zagen. Hieruit onstond ons merk Charm London. Een tassenmerk met elegante en vooral betaalbare damestassen voor meiden en jonge vrouwen.

De designs van de Charm London tassen zijn geïnspireerd op de iconische modehoofdstad Londen. We zijn gecharmeerd van de luxueuze materialen en typerende modellen. Verrassende kleurkeuzes en het gedetailleerde vakmanschap inspireert ons fashionable en stijlvolle damestassen te ontwikkelen, zodat jij er elke dag fantastisch uit kan zien. 

 

“For some people fashion week lasts all year”

Betaalbare fashion

Wij geloven dat fashion niet duur hoeft te zijn. Daarom zijn wij altijd op zoek naar manieren om het luxe gevoel te krijgen bij betaalbare tassen, koffers en andere modeaccessoires. We checken continu de trends en zorgen dat we jou kunnen blijven verrassen met mooie, betaalbare items. 

#londonlook

Om jullie op de hoogte te houden van onze nieuwste collecties en trends inspireren we jullie graag via onze socials. Door ons te volgen ben je de eerste die op de hoogte is van nieuwe producten. Dat wil je toch? We zijn te vinden op Instagram, TikTok, Pinterest en Facebook