Een tas die je echt moet hebben: de schoudertas. Een schoudertas past bij elke gelegenheid én is onmisbaar in jouw garderobe. Onze collectie schoudertassen is groot genoeg. Hier vind jij zeker de perfect tas!

Schoudertassen

Aantal artikelen per pagina

208 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Trendy
  • Betaalbaar
  • Verkrijgbaar via onze verkooppunten
Aantal artikelen per pagina

Hoe draag ik een schoudertas?

Er zijn schoudertassen in vele soorten en maten en is daardoor één van de populairste tassen onder de dames. Van shoppers tot telefoontasjes en handtassen met brede schouderbanden. Met een schoudertas weet je zeker dat je al jouw belangrijkste essentials mee kan nemen.

Een schoudertas draag je gemakkelijk over je schouder. Vandaar dat er ook veel soorten tassen onder deze categorie vallen. Er is veel keuze. Een sportieve schoudertas, een schoudertas met laptopruimte of schoudertassen met een unieke touch. Er zit altijd wel iets voor je bij.

Waar kan ik een Charm London schoudertas kopen?

Verliefd geworden op een schoudertas uit de Elisa, Stratford of een andere collectie? Via een van onze verkooppunten hangt de nieuwe tas snel om jouw schouder!

Van welke materiaal zijn Charm London schoudertassen gemaakt?

Wij gebruiken verschillende soorten materialen voor onze tassen, zoals leder, imitatieleder, nylon en polyester. Mocht je liever geen tassen kopen van echt leder? Dan kan je altijd voor een vegan schoudertas gaan door te kiezen voor imitatieleder, nylon of polyester. Hierop kan je filteren in ons menu.