Op zoek naar een klassieke handtas? Dan is onze Stratford collectie wat voor jou. Liever een eigentijds model? Kijk dan naar onze Elisa collectie. Éen ding weten wij zeker, er zit absoluut een handtas voor jou bij!

Handtassen

Aantal artikelen per pagina

73 producten

Van hoog naar laag sorteren
Aantal artikelen per pagina

Handtassen voor dames

De handtas is een item die niet mag ontbreken in het modebeeld. De trends rondom deze tassen gaan zo snel. Wij doen er alles aan om collecties te ontwikkelen die hierbij passen. Onze handtassen zijn voor alledaagse gelegenheden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je tas niet meer in de mode is.

Hoe draag ik een handtas?

Een handtas kan op heel veel verschillende manieren gedragen worden. De naam laat blijken dat hij in de hand gedragen moet worden, maar dat is niet altijd waar. Onze handtassen kan je vaak over de schouder dragen door de bijgeleverde banden. Toch kan een handtas, die je ook cross body kan dragen, niet ontbreken in jouw garderobe.

Hoe berg ik mijn handtas op?

Als je de kwaliteit van jouw Charm London tas lang goed wil houden, is het van belang dat je hem zorgvuldig opbergt. Wij geven jou graag een aantal praktische tips.

Als je een echte tassenfreak bent dan kan je jouw kledingkast zo inrichten dat er genoeg ruimte vrij is om jou tassen netjes in de kast te zetten. Heb je iets minder ruimte? Dan kan je je tas ook altijd aan een kledinghanger ophangen. Ga je voor het echte werk? Dan kan met een opberghoes of dustbag jouw tas tegen al het vuil beschermen.

Kan ik mijn handtas meenemen op reis

Natuurlijk kan jij jouw handtas meenemen op reis. Onze handtassen zijn geschikt om als handbagage mee te nemen voor kleine essentials, zoals oordopjes, een tablet, telefoon en misschien wat lekkers voor onderweg. Voor vliegreizen kunnen wij niet garanderen dat je altijd een extra tas mag meenemen. Check hiervoor altijd alle informatie van de gekozen vliegtuigmaatschappij.