Het liefst hebben we een portemonnee die matcht bij onze nieuwste tas en outfit. Een knallend kleurtje, glitters of een dierenprintje. Allemaal zijn ze goed betaalbaar, dus met welke portemonnee steel jij binnenkort de show?

Portemonnees

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Drukknoop portemonees

Een portemonnee met drukknoop is fijn item als je veiligheid belangrijk vindt. Bij deze portemonnees zal je geen zorgen hebben om jouw geld dat er zomaar uitvalt. Door de drukknoop blijft alles veilig in de portemonnee. Deze portemonnees zijn trendy en gaan mee met de trends van elk jaar.

Coin purses

De coin purses, oftewel muntgeld portemonnees, zijn favoriet wanneer je snel een boodschap moet doen of gewoon wat geld bij je op zak wil hebben. Deze portemonnees blijven trendy en hip. In onze coin purses passen ook zeker een aantal pasjes. Die zijn tegenwoordig onmisbaar.

Safety Wallet

Veel van onze drukknoop portemonnees bevatten een Safety Wallet case. Dit is de metalen behuizing waarin je je pasjes bewaard. Door deze metalen behuizing is jouw portemonnee RFID beschermd en zul je niet te maken krijgen met skimmen. Meer over Safety Wallet lees je hier.